Σπίτι > Σχετικά με εμάς

Xiamen Yeyang Stone Group είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής πέτρα που ιδρύθηκε το 1993, βρίσκεται στην πέτρα πατρίδα, Xiamen andamp? Shuitou. Εδώ και 23 χρόνια έχουμε ειδικεύεται στην πέτρινη κατασκευή. Yeyang δεν είναι μόνο μια εταιρεία, αλλά μια ομάδα με περισσότερα από 20 εργοστάσια οικογενειακή επιχείρηση.


Από το 1993, έχουμε επενδύσει περισσότερα από 10 λατομεία, συμπεριλαμβανομένων Castro λευκό μάρμαρο, Βερμόντ γκρι μάρμαρο, μαύρο πάγο λουλούδι μαρμάρου, γρανίτη και τραβερτίνη. Με μεγάλη αντοχή λόγω 2 συναλλαγές εταιρειών andamp? 3 εργοστάσια ειδική και επαγγελματίας (με συνολική έκταση πάνω από 60, 000 m²?), η αποστολή μας είναι να παρέχουμε άριστη εξυπηρέτηση με την πιο ανταγωνιστική τιμή και την καλύτερη ποιότητα προϊόντων για τους πελάτες μας. Είναι μεγάλη χαρά μας να δούμε πολλούς νέους πελάτες γίνονται τακτικές εταίρους μας, καθώς και την αμοιβαία ανάπτυξη με τους πελάτες μας τα τελευταία χρόνια.

Έχουμε πρόσβαση σε πολλά νέα κινέζικα μαρμάρινα λατομεία και έχουμε προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών των πιο premium μαρμάρων επιλέξει από τις εκατοντάδες των λατομείων. Πολλά νέα μάρμαρα από την Κίνα και άλλες χώρες παρατίθενται στην βάση μας νέο μάρμαρο, με την περιοχή του πάνω από 60.000 τετραγωνικά μέτρα. Θα συνεχίσουμε να φέρει όλα τα είδη των νέων μάρμαρα για να ανταποκριθεί στις διαφορετικές απαιτήσεις των πελατών μας. Καλώς ήρθατε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν σκοπεύετε να αγοράσετε οποιοδήποτε νέο υλικό από την Κίνα.

Free Estimates & CAD Drawing from Yeyang Stone Factory

Στις εξαγωγικές εταιρείες μας:
1. Ξιαμέν: Yeyang ΔΦ andamp? EXP Co, ε.π.ε.
2. Xiamen Yiqing ΔΦ andamp? EXP Co, ε.π.ε.

3.ENUOGROUPCO., ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗ.


Εργοστάσιά μας:
1. Jiangsu Yeyang πέτρα Industry Co, LTD (μαρμάρινες πλάκες, Cut-to-μεγέθους)


2. Fujian Yuanhong κατασκευή υλικά Co, Ltd (Countertops, κορυφές ματαιοδοξία)


3. Shuitou Yeyang γρανίτη πλάκες μεγάλο εργοστάσιο (Γρανίτης πλάκες, Countertops, Cut-to-μεγέθους)


Εργοστάσιά μας οικογένειας:Περισσότερα από 20 εργοστάσια οικογενειακή επιχείρηση.

Yeyang οικογένεια εργοστάσια-περισσότερο από 20 εργοστάσια Κίνας πέτρα παρέχουν όλες τις ανάγκες σας.


Υλικά:
Μάρμαρο, χαλαζία, γρανίτη, όνυχα, βασάλτης, σχιστόλιθο, ψαμμίτη, τραβερτίνη, Bluestone, τεχνητή πέτρα κλπ.


Κύρια προϊόντα:
Μαρμάρινες πλάκες andamp? Πλακίδια, γρανίτη andamp? Μάρμαρο andamp? Countertops χαλαζία, κορυφές ματαιοδοξία, έργο cut-to-μεγέθους, πέτρινο νεροχύτη andamp? Λεκάνη, τζάκι, ψηφιδωτό, PavingStone andamp? Σκάλες, στήλη, γλυπτική, Κρήνη, εξωραϊσμού πέτρα, κ.λπ.


ΓιατίCπιλογήUs;
1. ανταγωνιστική τιμή:
Ως επαγγελματίας κατασκευαστής, είμαστε ανταγωνιστικοί στην τιμή. Εν τω μεταξύ, ως τοπικά γνωστό προμηθευτή με περισσότερα από 20 εργοστάσια οικογενειακή, έχουμε πώλησης σε περισσότερες από 20 χώρες τακτικά στο πιο εξοικονόμηση τιμή.


2. πολλαπλά προϊόντα:
Τα προϊόντα μας είναι σε μεγάλη ποικιλία, π.χ. γρανίτη, μάρμαρο, χαλαζία, όνυχα, βασάλτης, σχιστόλιθο, ψαμμίτη, τραβερτίνη, Bluestone, Quartizite, τεχνητή πέτρα κλπ. Μπλοκ, πλάκες, πλακάκια, Countertops, κορυφές ματαιοδοξία, Cut-to-μεγέθους, πέτρινο νεροχύτη andamp? Λεκάνη, τζάκι, μωσαϊκό, πέτρα πλακοστρώσεις andamp? Σκάλες, στήλη, γλυπτική, Κρήνη, εξωραϊσμός κ.λπ είναι όλα διαθέσιμα στο εργοστάσιό μας. Δεν έχει σημασία τι είδους υλικό andamp? Ποιο μέγεθος χρειάζεστε, θα το κάνουμε για εσάς.


3. ποιοτικού ελέγχου
Όλα τα προϊόντα είναι υπό αυστηρό έλεγχο της ποιότητας μας. Μπορούμε να σας διαβεβαιώσω τι προσφέρουμε είναι ανώτερη και προϊόντα ποιότητας. Από την αρχή της παραγωγής να inspectionof τα έτοιμα προϊόντα, έχουμε δώσει προσοχή σε όλες τις λεπτομέρειες και δοκιμάστε το καλύτερό μας για να αποφύγετε τυχόν λάθη προσεκτικά.


4.ΘαυμάσιοΥπηρεσία
Αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας με άριστα εξοπλισμένο κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, και έχει κάνει αυτό για πάνω από 20 χρόνια. Σεβόμαστε εσάς, τους πελάτες μας και τις αποφάσεις σας. Yeyang πέτρα ομάδα αφορά τι αφορούν και στοχεύει να παρέχει τις καλύτερες επιλογές για σας.


5. προσαρμοσμένη σχεδίαση
Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τις προδιαγραφές που χρειάζεστε, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας ελεύθερα. Οποιοδήποτε μέγεθος συνήθειας μπορούν να γίνουν σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.


Χαιρετίζουμε θερμά κάθε νέα δυνητικό πελάτη να επικοινωνήσετε μαζί μας. Εμείς όχι μόνο θα σας προμηθεύσουμε τα σωστά υλικά, βάσει σας απαιτούμενη ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή, αλλά επίσης σας παρέχει άριστη εξυπηρέτηση μέσω της γρήγορης αντίδρασης με εποικοδομητικές λύσεις. Τις προσπάθειές μας και την υποστήριξή σας φέρνει win-win επιχείρησης, γεγονός που καθιστά τόσο εσάς όσο και εμάς να προχωρήσουμε περαιτέρω.


Θα ικανοποιήσετε μαζί μας από την αρχή μέχρι το τέλος!


Free Estimates & CAD Drawing from Yeyang Stone Factory