Σπίτι > Σχετικά με εμάς > Εταιρικό Προφίλ

Xiamen Yeyang Stone Group είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής πέτρα ιδρύθηκε το 1993, βρίσκεται στην πέτρινη πατρίδα, Xiamen & Shuitou. Για περισσότερα από 23 χρόνια έχουμε ειδικευτεί στην κατασκευή πέτρας. Η Yeyang δεν είναι μόνο εταιρεία, αλλά ομάδα με περισσότερα από 20 εργοστάσια που ανήκουν στην οικογένεια.


Από το 1993, έχουμε επενδύσει περισσότερα από 10 λατομεία, όπως το Castro White Marble, το Vermont Gray Marble, το Black Ice Flower Marble, το Γρανίτη και την τραβερτίνη. Με μεγάλη δύναμη από 2 εμπορικές εταιρείες και 3 εξειδικευμένα και επαγγελματικά εργοστάσια (συνολικής επιφάνειας άνω των 60.000 τ.μ.), η αποστολή μας είναι να παρέχουμε άριστες υπηρεσίες με την πιο ανταγωνιστική τιμή και τα καλύτερα προϊόντα για τους πελάτες μας. Είναι χαρά μας να δούμε πολλούς νέους πελάτες να γίνονται οι τακτικοί συνεργάτες μας και η αμοιβαία ανάπτυξη με τους πελάτες μας τα τελευταία χρόνια.

Έχουμε πρόσβαση σε πολλά νέα λατομεία από το Κινεζικό μάρμαρο και προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα επιλογών από τα πιο πριμοδοτημένα μάρμαρα που επιλέγονται από εκατοντάδες λατομεία. Πολλά νέα μάρμαρα από την Κίνα και άλλες χώρες απαριθμούνται στη Νέα Μάρμαρο Βάση μας, με την περιοχή πάνω από 60.000 τετραγωνικών μέτρων. Θα συνεχίσουμε να φέρουμε κάθε είδους νέα μάρμαρα για να καλύψουμε τις διαφορετικές απαιτήσεις των πελατών μας. Καλώς ήρθατε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν πρόκειται να αγοράσετε οποιοδήποτε νέο υλικό από την Κίνα.

Free Estimates & CAD Drawing from Yeyang Stone Factory

Οι εταιρείες εξαγωγής μας:
1.Xiamen Yeyang Imp & Exp Co, Ltd
2.Xiamen Yiqing Imp & Exp Co, Ltd

3.ENUO GROUP CO., LIMITED.


Τα Εργοστάσια μας:
1.Jiangsu Yeyang Stone Industry Co, Ltd (Μάρμαρο Πλάκες, κομμένα σε μέγεθος)


2.Fujian Yuanhong Κατασκευαστικά Υλικά, Ltd (Countertops, Vanity Tops)


3.Shuitou Yeyang Γρανίτης Εργοστάσιο μεγάλων πλίνθων (Γρανίτης Πλάκες, Countertops, Cut-to-size)


Τα οικογενειακά μας εργοστάσια: περισσότερα από 20 εργοστάσια της οικογένειας.

Yeyang οικογενειακά εργοστάσια-περισσότερα από 20 εργοστάσια παραγωγής πέτρας της Κίνας Προμηθεύετε όλα όσα χρειάζεστε.


Υλικά:
Μάρμαρο, χαλαζία, γρανίτη, ονίχ, βασάλτη, σχιστόλιθος, άμμος, τραβερτίνη, μπλουστον, τεχνητή πέτρα κλπ.


Κύρια προϊόντα:
Μάρμαρο Πλάκες & Πλακάκια, Πάγκοι από γρανίτη & μάρμαρο & χαλαζία, κορυφές Vanity, Σχέδιο cut-to-size, πέτρα Νεροχύτης & Λεκάνη, Τζάκι, Ψηφιδωτό, Πέτρα & Σκάλες, Στήλη, Γλυπτική, Σιντριβάνι.


Γιατί το C χτυπά U ;
1.Competitive Τιμή:  
Ως επαγγελματίας κατασκευαστής, είμαστε ανταγωνιστικές στην τιμή. Εν τω μεταξύ, ως τοπικός γνωστός προμηθευτής με περισσότερα από 20 εργοστάσια που ανήκουν στην οικογένεια, πωλούμε τακτικά σε περισσότερες από 20 χώρες στην πιο οικονομική τιμή.


2.Multiple Προϊόντα:  
Τα προϊόντα μας είναι σε μεγάλη ποικιλία, όπως γρανίτη, μάρμαρο, χαλαζία, όνυχα, βασάλτη, σχιστόλιθος, άμμος, τραβερτίνη, μπλουστονέτα, τετραγωνιστή, τεχνητή πέτρα κτλ. Πέτρα Νεροχύτης & Λεκάνη, Τζάκι, Ψηφιδωτό, Πέτρα & Σκάλες, Στήλη, Γλυπτική, Κρήνη, Εξωραϊσμός κλπ. Είναι όλα διαθέσιμα στο εργοστάσιό μας. Ανεξάρτητα από το είδος του υλικού και το μέγεθος που χρειάζεστε, θα το καταφέρουμε.


3.Ο έλεγχος ποιότητας
Όλα τα προϊόντα υπόκεινται στον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο. Σας διαβεβαιώνουμε τι προσφέρουμε είναι ανώτερα και ποιοτικά προϊόντα. Από την αρχή της παραγωγής μέχρι την επιθεώρηση των τελικών προϊόντων, δίνουμε προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και προσπαθούμε να αποφύγουμε προσεκτικά οποιαδήποτε λάθη.


4. Εξαιρετική εξυπηρέτηση
Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας εξαιρετική πλήρη εξυπηρέτηση κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, και έχει κάνει αυτό εδώ και πάνω από 20 χρόνια. Σας σεβόμαστε, τους πελάτες μας και τις αποφάσεις σας. Ο Όμιλος Yeyang Stone αφορά αυτό που σας απασχολεί και στοχεύει να σας προσφέρει τις καλύτερες επιλογές.


5.Custom Design
Αν δεν βρείτε τις προδιαγραφές που χρειάζεστε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ελεύθερα. Κάθε προσαρμοσμένο μέγεθος μπορεί να γίνει σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.


Χαιρετίζουμε ειλικρινά κάθε νέο πελάτη που μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας. Δεν θα σας προμηθεύσουμε μόνο τα σωστά υλικά με βάση την απαιτούμενη ποιότητα με ανταγωνιστική τιμή, αλλά και θα σας προσφέρουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση μέσω γρήγορης αντίδρασης με εποικοδομητικές λύσεις. Οι προσπάθειές μας και η υποστήριξή σας φέρνουν την κερδοφόρα επιχείρηση, η οποία κάνει τόσο εσάς όσο και εμάς να προχωρήσουμε περισσότερο.


Θα ικανοποιήσετε μαζί μας από την αρχή μέχρι το τέλος!


Free Estimates & CAD Drawing from Yeyang Stone Factory