Σπίτι > Πηγή Μάρμαρο > Πλαίσιο Standard Countertop

Κανονικό μέγεθος

YEYANG LOGO 01.jpg

Χονδρικό Πάγκο Κουζίνας & Πάγκοι Μπάνιου

Πάγκοι από πέτρα είναι πανέμορφοι, γεγονός που κάνει το γρανίτη, το χαλαζία και το μάρμαρο τα πιο δημοφιλή υλικά για πάγκο. Αντέχουν σε καθημερινή χρήση χωρίς να εμφανίζουν φθορά και συνεχίζουν να φαίνονται τόσο ωραία όσο την ημέρα που το εγκαταστήσατε. Με υλικά από φυσική πέτρα, τα countertops σας φέρνουν μια μοναδική και ελκυστική εμφάνιση, επειδή αποτελούνται από πολλά διαφορετικά μεταλλικά στοιχεία. Με επεξεργασμένο χαλαζία, απλά χρειάζεται να ξοδεύετε λιγότερο χρόνο στη συντήρηση. Ανεξάρτητα από το ποια είναι τα σχήματα, παρέχουμε τεμάχια κομμένα σε μεγέθη για να κάνουμε τα έργα τέλεια. Υπάρχει μόνο προσωπική προτίμηση.

παρέχουμε πρότυπο countertops για σούπερ μάρκετ, χονδρέμπορο, λιανοπωλητή με μέγεθος 108 "x26" ή περισσότερα διαθέσιμα μεγέθη.

Όποια και αν είστε αντισυμβαλλόμενος, πωλητής, αγοραστής ή χονδρέμπορος, λιανοπωλητής, Countertops Ιστορία και οι δύο μπορούν να βοηθήσουν τα σχέδιά σας και τις επιχειρήσεις σας με τις κορυφές vanity.As ως εμπειρογνώμονας της Hospitality & Multi-family πέτρινο προμηθευτή, δεν είναι μόνο προμηθεύει για τα έργα, κάνουμε πολλά starndand πέτρες ματαιοδοξία μπάνιο για χονδρεμπόρους, supermakets και λιανοπωλητές. Οι τύποι starndand με τετράγωνη και καμπύλη έρχονται σε 22 "x25" x3 / 4 ", 22" x31 "x3 / 4", 22 "x37" x3 / 4 ", 22" x49 "x3 / 4", 22 "x61" / 4 ", κλπ. Υπάρχει προσαρμοσμένο πακέτο available.History Countertops θα θέσει την εταιρεία σας, το λογότυπο, τις λέξεις και τι θέλετε.


-αναζητήστε λεπτομέρειες με το VR Link στη διεύθυνση https://www.linked-reality.com/company/11274/en

【Vip αγοραστές ζητήσει να ceo@china-stone-experts.com