Μάρμαρο Onyx για δάπεδο / τοίχο

Μάρμαρο από μαρμάρινο μάρμαρο για δάπεδο / τοίχο Το μαρμάρινο μαρμάρινο όνυχα με ομαλή επιφάνεια και λαμπερό αποτέλεσμα. Τα μαρμάρινα πλακάκια από ονυχούς κατασκευάζονται κυρίως σε μικρά μεγέθη και μισά πλάκες. Μπορεί να είναι κατάλληλο για διάφορους χώρους διακόσμησης και δομικά στοιχεία, μαρμάρινο όνυχα για διακόσμηση δαπέδου / τοίχου. Αυτό...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Μάρμαρο για δάπεδο / τοίχο

Το μαρμάρινο πλακάκι από ορυκτό μαρμάρινο οίκο με ομαλή επιφάνεια και λαμπερό αποτέλεσμα. Τα μαρμάρινα πλακάκια από ονυχούς κατασκευάζονται κυρίως σε μικρά μεγέθη και μισά πλάκες.

Μπορεί να είναι κατάλληλο για διάφορους χώρους διακόσμησης και δομικά στοιχεία, μαρμάρινο όνυχα για διακόσμηση δαπέδου / τοίχου. αυτό το υλικό μαρμάρινο πλακάκι onyx με διάσημη και καλή αποδοχή σε πολλές χώρες της αγοράς

Βασικές πληροφορίες

Διαθέσιμα χρώματα: Λευκό, Γκρι, Μπεζ, Μαύρο, Κρέμα, Καφέ, Πράσινο, Κίτρινο, Ροζ, Κόκκινο, Μπλε, Μωβ, κλπ.

Τύπος πέτρας: Πλακάκι Onyx

Λιμάνι εξαγωγής: Xiamen

ΚΑΕ: Καλώς ήλθατε

Διαθέσιμα φινιρίσματα: γυαλισμένα, λειαντικά, φλεγόμενα, βουρτσισμένα, αποξεστικά, αντίκες

Περιγραφή:

Νιξ μάρμαρο πλακάκι   Μέγεθος πλάκας : 2700 * 1800 mm

3200 * 1600mm

2400 * 1600mm

Πάχος: Διαθέσιμες πλάκες σε 14 χιλιοστά

Προσαρμοσμένο πάχος 18mm, 20mm, 30mm

(2 μπλοκ μίνι αν κοπεί ακανόνιστο πάχος, δηλαδή περίπου 200 τ.μ. για ένα μπλοκ σε πάχος 18 χιλιοστών, Αλλά αν το ίδιο υλικό σε δύο χρώματα είναι εντάξει, ανά χρώμα για ένα μπλοκ)

Νιξ μάρμαρο πλακάκι   Πλακάκια   μέγεθος : 305x305 x10mm, 305x610x10mm,
400x400x10mm, 600x300x10mm,
300x600x15 / 20 / 30mm, 400x400x15 / 20 / 30mm,
600x600x15 / 20 / 30mm

Συσκευασία :

Όσον αφορά τη συσκευασία και τη φόρτωση του προϊόντος, κάνουμε επίσης ασφαλή τρόπο. Έχουμε πλούσια έμπειρη και επαγγελματική ομάδα για να χειριστούμε τη συσκευασία του προϊόντος, τη διαθεσιμότητα διαστήματος και τη στοίβαξη σε εμπορευματοκιβώτια, να διασφαλίσουμε ότι τα αγαθά που λαμβάνετε και αναμένετε είναι ίδια.

 


Η εταιρεία μας θα σας προσφέρει την ακόλουθη εξυπηρέτηση εάν συνεργαστείτε μαζί μας:

1. αυστηρός ποιοτικός έλεγχος.

2. χρονοδιάγραμμα παραγωγής.

3. Η εμπειρία από 20 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή και στην παγκόσμια αγορά πέτρας.
4. Μία λύση για τα έργα για να εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο.

5. όλα τα σχέδια μας είναι ιδιαίτερα, επειδή μπορούμε να κάνουμε οποιαδήποτε σχέδια ως ζήτηση σας, ότι μόνο για σας. Ή μπορούμε να κάνουμε τα ζεστά σχέδια πώλησης για να καταλάβετε την αγορά.


Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για το μαρμάρινο μάρμαρο onyx για δάπεδο / τοίχο, καλώς ήρθατε να αγοράσετε ή χονδρικά το προϊόν έκπτωσης από εμάς. Με πάνω από 23 χρόνια εμπειρίας, είμαστε ένας από τους επαγγελματίες κατασκευαστές και προμηθευτές στην Κίνα. Ελάτε να απολαύσετε τις φτηνές τιμές και την ποιότητα των υπηρεσιών μας.
Hot Tags: onyx μάρμαρο πλακάκι για το δάπεδο / τοίχο, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, χονδρική, τιμή, φτηνό, έκπτωση, αγοράζουν
Εξεταστική

You Might Also Like