Νέο γυαλισμένο Statuario Jade Μάρμαρο Πλάκες για μπάνιο τοίχο και δάπεδο διακοσμήσεις κεραμιδιών

Όνομα: Νέο λουστραρισμένο Statuario Jade Μάρμαρο Πλάκες για το ξενοδοχείο Μπάνιο Τοίχου Decor Συνιστάται ιδιαίτερα αυτό το λευκό μάρμαρο - Statuario Jade, το οποίο είναι παρόμοιο με το ιταλικό μάρμαρο, αλλά από το λατομείο της Κίνας. Η ποιότητα πέτρας είναι κοντά στο "Jade" και σπάνια μικρές τρύπες στην επιφάνεια.

Λεπτομέρειες προϊόντος

6361481806367350704003785.jpg

Όνομα: Νέο γυαλισμένο Statuario Πλάκες από μάρμαρο Jade για το μπάνιο και το δάπεδο διακοσμήσεις κεραμιδιών

Συνιστάται ιδιαίτερα αυτό το λευκό μάρμαρο - Statuario Jade, το οποίο είναι παρόμοιο με το ιταλικό μάρμαρο, αλλά από το λατομείο της Κίνας.

Η ποιότητα της πέτρας είναι κοντά στο "Jade" και σπάνια μικρές τρύπες στην επιφάνεια. Nοble, Κομψή αίσθηση για τον κορυφαίο σχεδιασμό και διακόσμηση.

Αυτό το λαμπερό μάρμαρο είναι μια άψογη επιλογή για μαρμάρινα πάγκους, δάπεδα και τοίχους. Κύρια χαρακτηριστικά αυτού του εντυπωσιακού υλικού όπως παρακάτω:

1. Υψηλός γυαλισμένος βαθμός μπορεί να επιτευχθεί, πάνω από 130gs.

2.We επενδύσει το λατομείο άμεσα, μακροπρόθεσμα και σταθερή παροχή μπορεί να είναι εγγυημένη.

3.Slab μέγεθος μπορεί να φτάσει σε 280upx150up.

4. καλή σκληρότητα? Δεν χρειάζεται πίσω πλάτος, με πυκνότητα 2.8g / cm3.

5. Είναι κατάλληλο τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους, τα περισσότερα άλλα μάρμαρα συνιστώνται μόνο για εσωτερική εφαρμογή.

6. Το πρωτεύον χρώμα αυτού του μαρμάρου είναι λευκό, τα δημοφιλή χρώματα έρχονται και φεύγουν, αλλά ο Λευκός δεν ξεθωριάζει ποτέ.

7. Τα κομψά κομμάτια δημιουργούν μοτίβα αιχμαλωτισμού.

Και οι πλήρεις πλάκες και πλακάκια μπορούν να προσφερθούν σε μακροπρόθεσμη και σταθερή βάση, εάν έχετε ενδιαφέρον, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Νέα λουστραρισμένα Statuario Jade Μάρμαρο Πλάκες προς πώληση

Νέα λουστραρισμένα Statuario Jade Μάρμαρο Πλάκες προς πώληση

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για το νέο μας Polished Statuario Jade Μάρμαρο Πλάκες για Μπάνιο Τοίχου και Δάπεδα Διακοσμητικά Πλακίδια, καλώς ήλθατε να αγοράσετε ή χονδρικής το προϊόν έκπτωσης από εμάς. Με πάνω από 23 χρόνια εμπειρίας, είμαστε ένας από τους επαγγελματίες κατασκευαστές και προμηθευτές στην Κίνα. Ελάτε να απολαύσετε τις φτηνές τιμές και την ποιότητα των υπηρεσιών μας.
Hot Tags: Νέο γυαλισμένο Statuario Jade μαρμάρινα πατώματα για μπάνιο τοίχο και δάπεδα πλακάκια διακόσμηση, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, χονδρική, τιμή, φτηνό, έκπτωση, αγοράσετε
Εξεταστική

You Might Also Like