Νέα Λευκή Κίνα Statuario Πλάκες από μάρμαρο Jade σε απόθεμα για πλακάκια κουζίνας με φθηνή τιμή

Καλώς ήλθατε στο χονδρεμπόριο υψηλής ποιότητας Νέα Λευκή Κίνα Statuario Jade Πλάκες Μάρμαρο σε απόθεμα για πλακάκια κουζίνας με φθηνή τιμή που γίνεται στην Κίνα από YEYANG Stone εργοστάσιο. Ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές λευκού μαρμάρου και προμηθευτές στην Κίνα, είμαστε εξοπλισμένοι με προηγμένο εξοπλισμό και τεχνολογία ....

Λεπτομέρειες προϊόντος

Καλώς ήλθατε στο χονδρεμπόριο υψηλής ποιότητας Νέα Λευκή Κίνα Statuario Jade Πλάκες Μάρμαρο σε απόθεμα για πλακάκια κουζίνας με φθηνή τιμή που γίνεται στην Κίνα από YEYANG Stone εργοστάσιο. Ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές λευκών μαρμάρων στην Κίνα, είμαστε εξοπλισμένοι με προηγμένο εξοπλισμό και τεχνολογία. Παρακαλούμε να είστε ελεύθεροι να αποκτήσετε τα προσαρμοσμένα προϊόντα από εμάς.

Όνομα προϊόντων: Νέα Λευκή Κίνα Statuario Jade Μάρμαρο Πλάκες σε απόθεμα για πλακάκια κουζίνας με φθηνή τιμή

Statuario Jade, 311x180x1.8cm, 63 τεμάχια πλίνων είναι έτοιμα στο απόθεμα.

Ο χαρακτήρας του Statuario Jade Marble:

1. Λόγω της συμπαγούς κατασκευής, η σκληρότητα = 2.8g / cm3. Δεν χρειάζεται ειδική θεραπεία.
2. Εξοπλίστε με το KEDA gangsaw μπορεί να κόψει πλάκες 1CM, 2CM, 3CM.
3. Ο γυαλισμένος βαθμός είναι πάνω από 130 ° .

4. Σταθερή τροφοδοσία μπορεί να εξασφαλιστεί.
5. Χρησιμοποιείται ευρέως σε πολυτελή διακόσμηση.
6. 500.000 τετραγωνικά σύγχρονα εργαστήρια και προηγμένο εξοπλισμό. Η ποιότητα και ο χρόνος παράδοσης μπορούν να εξασφαλιστούν.

Τα δωρεάν δείγματα θα σας αποστείλουν αξιολόγηση εάν ενδιαφέρεστε.

Για όλα τα προϊόντα από μάρμαρο
1. Είμαστε ιδιοκτήτης λατομείου του Castro White, του Βικτωριανού Καταρράκτη, του Vemont Gray και της Τιτανικής Θύελλας. Για τα άλλα δημοφιλή χρώματα (Nero Marquina, Silver Dragon, Dark Emperador και Ink Painting), παίρνουμε τα μπλοκ απευθείας από τον ιδιοκτήτη λατομείου. Η μακροπρόθεσμη προσφορά μπορεί να εξασφαλιστεί.
2. Μεγάλο μάρμαρο εργοστάσιο με 3 Keda πριόνι μαραθώνες, 4 CNC γέφυρα, αυτόματη polising εγκατάσταση, ξηρά γραμμές, Ιταλικά λειαντικά εργαλεία
3. Πολωνικά πτυχίο για όλα τα προϊόντα είναι πολύ υψηλό. (Victoria Fall μπορεί να είναι 120 χωρίς ρητίνη ή καθαρό πίσω)
4. Τα μεγέθη που χρειάζεστε μπορούν να προσφερθούν όπως απαιτείται, συμπεριλαμβανομένων 1cm μεγάλων πλακών, μεγάλων πλακών 3cm.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για νέα λευκά china statuario μαρμάρινες πλάκες νεφρίτη σε απόθεμα για πλακάκια κουζίνας με φθηνή τιμή, καλώς ήλθατε να αγοράσετε ή χονδρικής το προϊόν έκπτωση από εμάς. Με πάνω από 23 χρόνια εμπειρίας, είμαστε ένας από τους επαγγελματίες κατασκευαστές και προμηθευτές στην Κίνα. Ελάτε να απολαύσετε τις φτηνές τιμές και την ποιότητα των υπηρεσιών μας.
Hot Tags: Νέα λευκά china statuario νεφρίτη μαρμάρινες πλάκες σε απόθεμα για πλακάκια κουζίνας με φθηνή τιμή, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, χονδρική, τιμή, φθηνή, έκπτωση, αγοράστε
Εξεταστική

You Might Also Like