Φυσική πέτρα από πέτρα από φυσικό ξύλο κυλίνδρου για σχεδιασμό πάγκου και πάγκου εργασίας

Έχοντας επικεντρωθεί στην κατασκευή πέτρα για πάνω από 23 χρόνια, Yeyang Stone Εργοστάσιο σας φέρνει τώρα υψηλής ποιότητας και ανταγωνιστική τιμή φυσική kylin ξύλο φλέβες μαρμάρινη πέτρα για πάγκο και σχεδιασμό πάγκων εργασίας. Έχοντας πρόσβαση σε πολλά λατομεία λατομείων από την Κίνα, είμαστε πλούσιοι σε ποιοτικά υλικά ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Προϊόν descrption.jpg

Όνομα: Νέα Φυσική πέτρα από πέτρα από φυσικό ξύλο Kylin για σχεδιασμό πάγκου και πάγκου εργασίας

1. Εργοστασιακή τιμή & υψηλή ποιότητα

2. Γρήγορη παράδοση & καλή συσκευασία

3. Δεν υπάρχει διαφορά χρώματος

4. Έμπειρο προσωπικό και εργασία ομάδας QC

5. Έχει εμπειρία στην επεξεργασία, το σχεδιασμό, τον ποιοτικό έλεγχο, μετά την επισκευή. και τα λοιπα

6.Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή και στην παγκόσμια αγορά πέτρας.

7. Μόνο λύση για τα έργα για να εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο.

截图 20161202173640.png

Φυσική πέτρα μαρμάρου από ξύλο κυλινδρικού κυλίνδρου για σχεδιασμό countertop και worktops

Χρώμα καφέ
Μέγεθος Μέγεθος κεραμιδιών
1,305x305mm (12 "x12")
2.300x600mm (12 "x24")
3.400x400mm (18 "x18")
4.600x600mm (24 "x24")
Πάχος: 1cm, 1.2cm, 1.5cm, 1.8cm, 2cm, 2.5cm, 3cm, κλπ
Μέγεθος πλάκας
1,1800 (επάνω) x 600 (επάνω) mm
2.1800 (επάνω) x 700 (άνω) mm
3.2400 (άνω) x1200 (άνω) mm
4.2800 (άνω) x1500 (άνω) mm
Πάγκος
96 "x26", 98 "x26", 108 "x26", 76 "x36"
Ματαιοδοξία κορυφή
25 "x22", 31 "x22", 37 "x22", 49 "x22", 60 "x22"
Επιφανειακή φινίρισμα Βερνικωμένα, λειαντικά, φλεγόμενα, αεριωθούμενα, παλαιά κτλ
Αντοχή σε πάχος +/- 0,5mm για πάχος 1cm, +/- 1mm για πάχος 2cm ή κατόπιν αιτήματος πελατών

Kylin ξύλινα φλέβα προϊόντα μαρμάρου.jpgKylin ξύλινα φλέβα φλέβα banner.jpg

Νέο έργο μαρμάριου φόντου 02.jpg

FAQ.jpg

Ε: Γιατί να μας επιλέξετε;

1. Ανταγωνιστική τιμή:
Ως παραγωγός, είμαστε ανταγωνιστικές στην τιμή Εν τω μεταξύ, ως τοπική γνωστή επαγγελματική καλή υποστήριξη από άλλα εργοστάσια. Έχουμε πωλήσει σε περισσότερες από 20 χώρες τακτικά, κρίσιμη αγορά και πιο ανταγωνιστικές τιμές.

2. Πολλαπλά προϊόντα:
Η ποικιλία των προϊόντων μας είναι πολλαπλή, συμπεριλαμβανομένων των Countertops από γρανίτη & μάρμαρο & χαλαζία, κορυφαίες κορυφές, κορυφή κουζίνας & μπανιέρα, μεγάλη πλάκα, σχέδιο για κοπή, κεραμίδι, νεροχύτη και λεκάνη, τζάκι, μωσαϊκό, πέτρα και σκάλες , Γλυπτική, Κρήνη, είδη εξωραϊσμού ... και ούτω καθεξής. Έτσι, ανεξάρτητα από το είδος πέτρας που χρειάζεστε, ακόμα και αυτά που δεν περιλαμβάνονται στον κατάλογο προϊόντων μας, θα μπορούσαμε να τα βρούμε και για σας, το οποίο είναι ένα από τα πλεονεκτήματά μας.
Είμαστε η μόνη εταιρεία που έχει τα εργοστάσια της οικογένειας είναι επίσης στην τραβερτίνη, ψαμμίτη, τεχνητές πέτρες, πέτρινη πέτρα, προϊόντα γλυπτικής και ούτω καθεξής.

3. Ποιοτικός έλεγχος
Η ποιότητα όλων των προϊόντων βρίσκεται υπό τον έλεγχό μας αυστηρά, ώστε να διασφαλίσουμε ότι αυτό που σας προσφέρουμε είναι ανώτερη και ποιοτικό προϊόν. Από την αρχή της παραγωγής έως την εξέταση των τελικών προϊόντων, προσπαθούμε όλοι μας να αποφεύγουμε προσεκτικά οποιαδήποτε λάθη.

4. Ανταγωνιστική υπηρεσία
Δεδομένου ότι ειδικεύονται στην εισαγωγή και την εξαγωγή όλων των ειδών πέτρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα μπορούσαμε να παρέχουμε πλήρη υπηρεσία για σας. Σας σεβόμαστε, τους πελάτες μας και τις αποφάσεις σας, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα σας δώσουμε καλές προτάσεις. Για να ανησυχήσετε τι ανησυχείτε. Να παράσχουμε ό, τι πρέπει να προσφέρουμε.

5. Προσαρμοσμένη σχεδίαση
Αν δεν μπορείτε να βρείτε τις ειδικές προδιαγραφές που χρειάζεστε, επικοινωνήστε μαζί μας. Θα μπορούσαμε να κάνουμε το συγκεκριμένο προϊόν που θέλετε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Η προσπάθειά μας και η υποστήριξη των πελατών μας καθιστούν πάντα την κερδοφόρα επιχείρηση μεταξύ πελατών και εμάς, αυτό κάνει και τα δύο να προχωρήσουν περισσότερο.
Χαιρετίζουμε ειλικρινά τους νέους δυνητικούς πελάτες να επικοινωνήσουν μαζί μας, όχι μόνο θα σας προμηθεύσουμε τα σωστά υλικά με βάση την απαιτούμενη ποιότητα με ανταγωνιστικές τιμές, αλλά και θα σας προσφέρουμε ωραία εξυπηρέτηση μέσω γρήγορης αντίδρασης με εποικοδομητικές λύσεις.

Θα μας ικανοποιήσει από την αρχή μέχρι το τέλος
Ε: Ποια είναι τα κοινά προφίλ ακμών και επεξεργασία για countertops;
Α: Αυτές οι επεξεργασίες ακμής για μας πιο συχνά.
Επεξεργασία άκρων
Ε: Δεν μπορούσα να βρω αυτό που χρειάζομαι στον ιστότοπό σας, μπορείτε να παράσχετε περισσότερους άλλους;
Α: Πρώτον, λυπούμε για αυτό. Για το λόγο αυτό, μπορεί να οφείλεται στο διαφορετικό όνομα και λέξη-κλειδί που χρησιμοποιούμε.
Δεύτερον, εξακολουθούμε να έχουμε κάποια προϊόντα στη φόρτωση. Για την εγγύηση της ταχύτητας περιήγησής σας, εμφανίζουμε για λίγο μόνο τα στοιχεία πώλησης. Και κάποιες ειδήσεις συνεχίζουν να ενημερώνονται.
Αν δεν μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα που θέλετε, απλά έπεσε δωρεάν για να επικοινωνήσετε απευθείας με την υπηρεσία μας στέλνοντας email στο ceo@china-stone-experts.com

  Ε: Πώς μπορώ να εγγυηθώ την ποιότητα του φορτίου;
Α: YEYANG Ποιότητα Ιδέα: 1% ποιότητα ελάττωμα είναι 100% καταστροφή χρήστη, έχουμε ένα τέλειο σύστημα ελέγχου της ποιότητας.
Έχουμε μια έμπειρη ομάδα QC με περισσότερα από 25 άτομα. Θα εντοπίσουν προσεκτικά την ποιότητα πέτρας και τις προδιαγραφές κομμάτι ανά τεμάχιο, παρακολουθώντας κάθε παραγωγική διαδικασία έως ότου ολοκληρωθεί η συσκευασία, για να διασφαλιστεί η ασφάλεια του προϊόντος στο δοχείο.
 
Ε: Ποιος πρέπει να έρθω σε επαφή αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα προϊόντα;
Α: Για το πρόβλημα ποιότητας, παρακαλούμε να τραβήξετε τις εικόνες του προβλήματος σε πρώτη φορά και να αντικατοπτρίσετε αυτό το ζήτημα με τις πωλήσεις μας. Θα είμαστε κατάλληλα χειρισμένοι, αν χρειαστεί, θα κάνουμε, θα ξανακάνω, και θα επιστρέψουμε.Hot Tags: Φυσική πέτρα μαρμάρου από ξύλο φλεβική πέτρα για σχεδιασμό πάγκου και πάγκου εργασίας, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, χονδρική, τιμή, φθηνή, έκπτωση, αγοράστε
Εξεταστική

You Might Also Like