Νέο Κάστρο Λευκό Μάρμαρο Πίσω Πλάκα για Μπάνιο Τοίχου και Νησί Κουζίνας Κορυφαίος Σχεδιασμός

Έχοντας επικεντρωθεί στην κατασκευή πέτρα για πάνω από 23 χρόνια, Yeyang Stone Εργοστάσιο σας φέρνει τώρα υψηλής ποιότητας και ανταγωνιστική τιμή νέα κάστρο λευκή μαρμάρινη πλάκα πλάτη για μπάνιο τοίχο και κουζίνα νησί κορυφή σχεδιασμού. Έχοντας πρόσβαση σε πολλά λατομεία λατομείου της Κίνας, είμαστε πλούσιοι σε ποιότητα ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Προϊόν descrption.jpg

Όνομα Προϊόντος: Νέα Κάστρο Λευκό Μαρμάρινο Πλαίσιο Στήριξης για Μπάνιο Τοίχου και Νησί Κουζίνας Κορυφαίος Σχεδιασμός

1. Εργοστασιακή τιμή & υψηλή ποιότητα

2. Γρήγορη παράδοση & καλή συσκευασία

3. Δεν υπάρχει διαφορά χρώματος

4. Έμπειρο προσωπικό και εργασία ομάδας QC

5. Έχει εμπειρία στην επεξεργασία, το σχεδιασμό, τον ποιοτικό έλεγχο, μετά την επισκευή. και τα λοιπα

6.Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή και στην παγκόσμια αγορά πέτρας.

7. Μόνο λύση για τα έργα για να εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο.

截图 20161202173640.png


Υλικά: Νέο Κάστρο Λευκό Μάρμαρο / Arabesco Venato Marble

Α. Είναι πολύ δύσκολο που δεν χρειάζεται οπίσθιο πλέγμα, διαφορετικό από άλλο μαλακό μάρμαρο.

Β. Το μέγεθος της πλάκας μπορεί να φτάσει στα 280upx150up.

Γ. Επενδύουμε άμεσα στο λατομείο, μπορούμε να εγγυηθούμε μακροπρόθεσμη και σταθερή προμήθεια.


Αυτή η λαμπερή πέτρα είναι μια άψογη επιλογή για μαρμάρινα πάγκους, δάπεδα και τοίχους. Κύρια χαρακτηριστικά αυτού του εντυπωσιακού υλικού όπως παρακάτω:

Προδιαγραφές προϊόντων

χαρακτηριστικό

1. Εξαιρετικά πυκνό, η πυκνότητα του φτάνει 2.9g / cm3, ακόμα υψηλότερη από ό, τι πολλοί γρανίτες.

2. Υψηλή αντοχή στις γρατζουνιές λόγω της καλής σκληρότητας του.

3. High γυαλισμένο βαθμό μπορεί να επιτευχθεί, πάνω από 90gs.

4. Βιβλιοδετημένες πλάκες δημιουργούν μοτίβα αιχμαλωτισμού.

5. Είναι κατάλληλο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, τα περισσότερα άλλα μάρμαρα συνιστώνται μόνο για εσωτερική εφαρμογή.

6. Το πρωτεύον χρώμα αυτού του μαρμάρου είναι λευκό, λαϊκά χρώματα έρχονται και φεύγουν, αλλά ο Λευκός δεν εξασθενίζει ποτέ.

Επιφανειακή φινίρισμα

Στιλβωμένο, λεπτό, κλπ

Μέγεθος

Populor πλακάκια Μέγεθος:

305 × 305 × 10 mm-12 × 12 × 3/8 · 457 × 457 × 12 mm-18 × 18 × × 1/2 × 400 × 400 × 12 mm × 16 × × 1/2 300 × 600 × 12 mm-12 × 24 × × 1/2 × 400 × 400 × 20 mm × 16 × × 3/4 × 300 × 600 × 20 mm × 12 × × × 3 × 400 × 600 × 20 mm-16 × 24 × × 3/4 × 600 × 600 × 20 mm × 12 × × × 3/4 ή όπως απαιτείται από τον πελάτη. Πλάκες δημοτικού μεγέθους: μικρές πλάκες --- 180-240 * 60 / 70cm * 2/3 / 4cmbig πλάκες ------ 120-180 * 240-300 * 2/3 / 4cm ή προσαρμοσμένες.

 

Το πάχος, το μήκος, το πλάτος και το τελικό μέγεθος μπορούν να αποφασιστούν από τον πελάτη .

Ωρα παράδοσης Γενικά εντός 30 ημερών από την παραλαβή 30% κατάθεσης T / T ή L / C στην όραση. Ή σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.
Πληρωμή 30% T / T κατάθεση, και στη συνέχεια ισορροπία πριν από την αποστολή ή L / C στην όραση.
Χρήση Κατάλληλο για στολίδια τοίχων και δαπέδων.

Τόσο οι πλήρεις πλάκες όσο και τα κεραμίδια μπορούν να προσφερθούν σε μακροπρόθεσμη και σταθερή βάση, εάν έχετε ενδιαφέρον, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Νέο έργο μαρμάριου φόντου 02.jpg

Οι Υπηρεσίες μας

 

Τιμή
Η ποιότητα είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Δεν μπορούμε να σας υποσχεθούμε να σας προσφέρουμε τη χαμηλότερη τιμή στην αγορά. Προσπαθούμε όμως να παρέχουμε στους χρήστες το πιο οικονομικό προϊόν.

 

Επικοινωνία
Η αποτελεσματική επικοινωνία είναι βασική απαίτηση. Θα σας ενημερώσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με κάθε βήμα που χρειάζεστε. Αφού ολοκληρώσουμε την παραγωγή, θα σας προσφέρουμε τελικά προϊόντα και συσκευασίες για εσάς. Θα γνωρίζετε την πρόοδο της συνεργασίας μαζί μας.

 

Επιλογή
Θα επιβεβαιώσουμε την ποιότητα, το χρώμα, τις παραλλαγές κ.ο.κ. πριν από την παραγωγή, για να αποφύγουμε τυχόν λάθη.

 

Συσκευασία
Έχουμε πλούσια έμπειρη και επαγγελματική ομάδα για τη διαχείριση συσκευασίας προϊόντων. Συσκευασία από ξύλινα κιβώτια έντονα υποκαπνισμένα με εξωτερικά αφρώδη πλαστικά υλικά συσκευασμένα μέσα.

 

Βλάβη
Το προϊόν ενδέχεται να υποστεί βλάβη από την πρόσκρουση κατά τη διάρκεια μακράς μεταφοράς. Εγγυόμαστε αν είναι καθήκον μας για τη ζημία, είμαστε υπεύθυνοι για τη ζημία. Θα προσπαθήσουμε καλύτερα να μειώσουμε τις απώλειες για τους πελάτες.

 

Ευθύνη
Η εταιρεία YEYANG απαιτεί να στεγάζεται το προσωπικό με αίσθημα ευθύνης για τους πελάτες και να ενθουσιάζεται για τα προϊόντα μας. Ελπίζω ότι θα έχουμε ένα πολύ λαμπρό μέλλον.

 

4.png

Πέτρα Συσκευασία & Ναυτιλία:

Ωρα παράδοσης

1) Συνήθως 15-20 ημέρες μετά τη λήψη 30% απόθεσης
2) Εντός 15 ημερών για το 1ο εμπορευματοκιβώτιο, κατόπιν για το εβδομαδιαίο πλοίο

Πέτρα Συσκευασία & Φόρτωση

1) Ισχυρά ξύλινα κιβώτια, Οι επιδέξιοι εργαζόμενοι μας ακολουθούν αυστηρό έλεγχο της ποιότητας από την αρχή έως την τελική παράδοση.
2) Πάγκοι με επένδυση από αφρώδες πλαστικό και συσκευασμένα σε ξύλινα κιβώτια με υποκαπνισμό, ενισχυμένα με μεταλλικούς ιμάντες έξω.
3) Καλά συσκευασμένα με ξύλινα κιβώτια για πλακάκια και πάγκο, και δέσμες για πλάκες
Για πάχος 12 mm, δοχείο 1x20'ft μπορεί να φορτώσει 170 πλάκες.
Για πάχος 15 mm, δοχείο 1x20'ft μπορεί να φορτώσει 140 πλάκες.
Για πάχος 20 mm, δοχείο 1x20'ft μπορεί να φορτώσει 105 πλάκες.
Για πάχος 30 mm, δοχείο 1x20'ft μπορεί να φορτώσει 70 πλάκες.

01.png

02.png

001.png

002.png

Φωτογραφίες 1.png

YEYANG ΠΕΤΡΙΝΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ logo.gif Καλώς ήρθατε στην επίσκεψη Xiamen Yeyang Stone Group . Είμαστε πέτρινο εργοστάσιο που βρίσκεται στην πέτρα γενέτειρά-Xiamen & Shuitou China.For πάνω από 23 χρόνια έχουμε ειδικευτεί στην κατασκευή πέτρα.

Xiamen Yeyang Stone Group είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής πέτρα ιδρύθηκε το 1993, βρίσκεται στην πέτρινη πατρίδα, Xiamen & Shuitou & Nantong City κοντά στη Σαγκάη.


Ως όμιλος, η YEYANG δεν έχει μόνο 3 εργοστάσια, αλλά και μια ομάδα με περισσότερα από 20 εργοστάσια που ανήκουν στην οικογένεια. Από το 1993, έχουμε επενδύσει περισσότερα από 10 λατομεία, συμπεριλαμβανομένου λατομείου άσπρου μαρμάρου , λατομείου γκρίζου μαρμάρου, λατομείου μαύρου μαρμάρου , γρανίτη και τραβερτίνης .


Με μεγάλη δύναμη που οφείλει 2 εμπορικές εταιρείες & 3 ειδικευμένα και επαγγελματικά εργοστάσια (με συνολική έκταση πάνω από 60.000m²), Ένα από τα μεγάλα εργοστάσια είναι ειδικά για countertops χαλαζία και κορυφές ματαιοδοξία που είναι ως επί το πλείστον για τις εξαγωγικές αγορές? Και το άλλο ένα εργοστάσιο εξειδικεύεται στην παραγωγή πλακών γρανίτη και κομμένα σε μέγεθος, countertops με 4 gangsaw? Το τελευταίο νέο εργοστάσιο στην πόλη Nan Tong κοντά στη Σαγκάη ιδρύθηκε το 2014 επεξεργαζόμενο μάρμαρο , μαρμάρινη πλάκα , έργο μειωμένο σε μέγεθος .


Έχουμε πρόσβαση σε πολλά νέα λατομεία από το Κινεζικό μάρμαρο και προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα επιλογών από τα πιο πριμοδοτημένα μάρμαρα που επιλέγονται από εκατοντάδες λατομεία . Πολλά νέα μάρμαρα από την Κίνα και άλλες χώρες απαριθμούνται στη Νέα Μάρμαρα Βάση μας, με την περιοχή πάνω από 60.000 τετραγωνικών μέτρων. Θα συνεχίσουμε να φέρουμε όλα τα είδη των νέων μαρμάρων για να καλύψουμε τις διαφορετικές απαιτήσεις των πελατών μας. Καλώς ήλθατε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν είστε goning για να αγοράσετε οποιοδήποτε νέο υλικό από την Κίνα.


Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε άριστες υπηρεσίες με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές και τα καλύτερα προϊόντα για τους πελάτες μας. Είναι μεγάλη χαρά μας να δούμε πολλούς νέους πελάτες να γίνουν οι τακτικοί συνεργάτες μας και η αμοιβαία ανάπτυξη με τους πελάτες μας τα τελευταία χρόνια.


Θα ικανοποιήσετε μαζί μας από την αρχή μέχρι το τέλος!

图片 2.pngΠηγές Λατομείου

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα > Πηγές λατομείων

YEYANG ΠΕΤΡΙΝΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ logo.gifMarble Quarry.jpg

Η Yeyang stone group επενδύει περισσότερα από 10 λατομεία γρανίτη και μαρμάρου. Παίρνουμε μπλοκ από τον ιδιοκτήτη λατομείου από πρώτο χέρι. Ο επαγγελματικός διευθυντής αγορών ελέγχει και επιλέγει προσεκτικά τα μπλοκ για να βεβαιωθεί ότι η υφή, το χρώμα και το μέγεθος είναι καλά. Διατηρούμε πάντα κάποια αποθέματα γρανίτη & μαρμάρου και τα νέα μας κάθε μήνα για νέες παραγγελίες σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών. Τα μπλοκ μας μεταφέρονται απευθείας από το λατομείο και θα εξοικονομήσουν το κόστος σας σε μεγάλο βαθμό.

Castro White Quarry Quarry ως εξής:

Castro λευκό μαρμάρινο λατομείο 001.jpg

Castro λευκό μαρμάρινο λατομείο 002.jpg

Castro λευκό μαρμάρινο λατομείο 003.jpg

Castro λευκό μαρμάρινο λατομείο 004.jpg
Castro λευκά έργα + λογότυπο 01.jpg


Δωρεάν Εκτιμήσεις & Σχέδιο CAD από το Εργοστάσιο Stone Yeyang


Hot Tags: Νέα κάστρο λευκή μαρμάρινη πλάκα πλάτη για τοίχο μπάνιο και κουζίνα νησί κορυφή σχεδίασης, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, χονδρική, τιμή, φθηνή, έκπτωση, αγοράσετε
Εξεταστική

You Might Also Like