Σπίτι > Πηγή Μάρμαρο > Συσκευασία & φόρτωση

YEYANG LOGO 01.jpg


201607040553088143.jpg

Το πακέτο είναι μια σημαντική διαδικασία στη μεταφορά πέτρας, στη συσκευασία των προϊόντων με τον ασφαλέστερο τρόπο, δημιουργούμε ένα εργαστήριο συσκευασίας. Κατόπιν αιτήματος των πελατών, παρέχουμε διάφορους τρόπους συσκευασίας, όπως ξύλινο κιβώτιο, τρισδιάστατο χαρτόνι, PVC, χαρτί, ξύλινη κρεμάστρα, παλέτες κλπ.


Και άλλοι τρόποι πακέτων είναι επίσης ευπρόσδεκτοι. Απλά ενημερώστε μας τι θέλετε. Απλά πρέπει να περιμένετε να λάβετε όλα τα προϊόντα.


Συσκευή Συσκευασίας Countertop:


1. Πρώτον, θα λάβετε φωτογραφίες ψηφιακής επιθεώρησης (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) προτού τα countertops σας συσκευάζονται για αποστολή. Αυτό δίνει στον πελάτη την ευκαιρία να δει τα πραγματικά countertops πριν φύγουν από το εργοστάσιό μας.

Επειδή τηρούμε ένα σύστημα ελέγχου της ποιότητας του στύλου, είναι σπάνιο ότι παρουσιάζεται σφάλμα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κατασκευής. Οι φωτογραφίες επιθεώρησης παρέχουν απλώς μια πρόσθετη αίσθηση ασφάλειας για την εξασφάλιση της ακρίβειας με κάθε παραγγελία.


2.Κάθε κομμάτι πέτρας στη συνέχεια τυλίγεται ξεχωριστά σε ένα πλαστικό, στη συνέχεια ένα ανθεκτικό σε διάτρηση βαριά αφρώδες ελαστικό υλικό.


3. Οι πάγκοι στη συνέχεια συσκευάζονται σε ένα συγκολλημένο κλουβί από χάλυβα, πλαισιωμένο από πάνελ από κόντρα πλακέ. Το εσωτερικό του κλουβιού είναι γεμισμένο με φύλλα στυρόλιθου. Κάθε κομμάτι πέτρας απομονώνεται προσεκτικά από τα υπόλοιπα, εξαλείφοντας την πιθανότητα τσιπς και γρατζουνιές από επαφή πέτρας-πέτρας.


4. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα ασφαλές κιβώτιο ταχυμεταφοράς που είναι ανθεκτικό και εύκολο να αποσυσκευαστεί κατά την άφιξη. Οι countertops μπορούν να αφαιρεθούν από το κιβώτιο, ένα κομμάτι κάθε φορά. Καμία άλλη εταιρεία δεν κάνει ό, τι κάνουμε για να εξασφαλίσουμε ότι οι countertops θα φτάσουν με ασφάλεια. Είναι αυτή η προσοχή στη λεπτομέρεια που μας επιτρέπει να εγγυηθούμε την αντικατάσταση, σε περίπτωση που ένα κομμάτι πέτρα φθάνει φθορές.

Free Estimates & CAD Drawing from Yeyang Stone Factory


Πέτρα Συσκευασία & Ναυτιλία:

Ωρα παράδοσης

1) Συνήθως 15-20 ημέρες μετά τη λήψη 30% απόθεσης

2) Μέσα σε 15 ημέρες για το πρώτο εμπορευματοκιβώτιο, κατόπιν για το εβδομαδιαίο πλοίο

Πλαστική Συσκευασία & Φόρτωση

1) Ισχυρά ξύλινα κιβώτια, Οι έμπειροι εργαζόμενοι μας ακολουθούν αυστηρό έλεγχο της ποιότητας από την αρχή έως την τελική παράδοση.

2) Πάγκοι με επένδυση από αφρώδες πλαστικό και συσκευασμένα σε ξύλινα κιβώτια υποκαπνισμένα, ενισχυμένα με εξωτερικούς μεταλλικούς ιμάντες.

3) Καλά γεμάτη με ξύλινα κιβώτια για πλακάκια και πάγκο, και δέσμες για πλάκες

Για πάχος 12 mm, δοχείο 1 x 20'ft μπορεί να φορτώσει 170 πλάκες.

Για πάχος 15 mm, δοχείο 1 x 20'ft μπορεί να φορτώσει 140 πλάκες.

Για πάχος 20 mm, δοχείο 1 x 20'ft μπορεί να φορτώσει 105 πλάκες.

Για πάχος 30 mm, 1 x 20'ft δοχείο μπορεί να φορτώσει 70 πλάκες.

-αναζητήστε λεπτομέρειες με το VR Link στη διεύθυνση https://www.linked-reality.com/company/11274/en

【Vip αγοραστές ζητήσει να ceo@china-stone-experts.com